sobota 24. září 2016

Moje Novinky... Aneb co je u mě nového...

Ahoj všem. Nejprve se chci omluvit, že jsem se tak dlouho neozvala, ale měla jsem toho hodně. Škola, byla jsem nemocná atd...Ale teď  je u mě pár novinek, tak jsem si říkála, že když jsem se už tak dlouho neozvala, tak toho teď využiji.

 

Takže co je o mě nového... Jak už jsem psala na Facebookovou stránku, tak články a recenze na knížky už moc nebudou, protože už skoro vůbec nečtu (kromě povinné četby). Takže videa a články o knížkách už moc bývat nebudou. I když jsem teď vyhrála jednu knížku v jedné souteži. Kniha se jmenuje Ahoj z nebe od Laurie Frankel. Já knihu ještě nečetla, ale doufám, že se k ní brzy dostanu.


Další věc o které jsem také psala je ta, že jsem si založila novou facebookovou stránku a Facebook o mém focení. Hrozně ráda totiž fotím, tak jsem se rozhodla, že vám vždy pár fotek vyberu a ukážu vám je. Nejsem žádný profesionální fotograf. Fotím, protože mě to moc baví a hrozně mě to uklidňuje. Je to moc pěkné se jít projít třeba do lesa a nafotit pár krásných foteček, protože když se na ně potom podíváte, tak vás to naladí do takové té uklidňující nálady. K focení mě hodně motivuje můj taťka a hodně se od něj učím (je lepší než já). Proto jsem se taky rozhodla, že budu psát o focení články. Zatím nevím jak to pojmu. Budu ráda když mi napíšete do komentářů jak by se vám články líbily, co by jste chtěli abych psala atd..Dám vám sem odkazy na oba Facebooky a instagram. Budu ráda za jakýkoli komentář. Jak za negativní, tak i za kladný. Napište mi tam opravdu cokoliv, protože mi tím hodně pomůžete. Budu vědět v čem se mám zlepšit, co třeba dělat nebo naopak nedělat atd..Takže opravdu za jakýkoli komentář budu moc ráda.


Je to hodně krátký článek, ale víc o focení a o samotných fotkách budu psát v dalším článku. Kdy jsem s focením začala, proč fotím, jestli bych chtěla nějak pokračovat atd...Můžete mi samozřejmě i vy napsat, co by vás zajímalo. Ráda vám odpovím. 


A na závěr vám tu dám pár mých fotek. Snad se vám budou líbit.






A ještě vám sem dám ty odkazy:
Facebooká stránka: https://www.facebook.com/fotopribehysluckou/?ref=bookmarks
Facebook: https://www.facebook.com/?stype=lo&jlou=AfceReHVhXNqyivnQ78_z_GOZFLdzZjX-63IFRYwBPgJHcG-vkZne_TfTB__Gb_yJtyWbKj6g_OAKXDlSmrYZwhQTkjwlbrr0I9cu4b7j1bbYw&smuh=25206&lh=Ac_bKAXpUUW34orm
Instagram: https://www.instagram.com/foto_pribehy_s_luckou/

Tohle by bylo pro dnešek všechno. Doufám, že se vám článek líbil. Užívejte ještě víkendu. Já se zase budu těšit u dalšího článku. Ahoj!

5 komentářů:

  1. Je škoda, že už nebudeš tolik psat recenze :)
    Katy

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky, Máš velice zajímavé články a také chytlavé. Jen tak dále. Jinak ty fotečky vypadají hezky jen si dávej baha na přesvícení některých foteček,ale jinak hezké na to že začínáš.
    Chtěla jsem se zeptat čím fotíš a jak dlouho?
    Měj se hezky
    Pac a pusu Majdalenka
    Blog: http://odzacatku.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj,
    tak to jsem ráda, že vidím, že kniha z naší soutěže ve Svět mezi řádky přece jen dorazila v pořádku. Jen jsme čekaly, že nám dáš vědět. ,o) Kdo by měl zájem, tak na našem blogu jsou další dvě soutěže - jedna v projektu Sirotčinec slečny Peregrinové, který jsme připravily pro nakladatelství Jota. A druhá v projektu Podporujeme české autory. Ať se daří na novém blogu a přeji spoustu krásných fotek. :o)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se tvoje fotky moc líbí :) Jsou vážně povedené :) Taky ráda fotím pro radost :) Tak se určitě příště zase pochlub nějakými novými fotečkami :) Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, že jsi si našla něco, co tě moc baví, určitě v tom pokračuj :) Jsi šikulka! A dávám odběr, kdyby tě i můj blog zaujal, budu ráda, když mě budeš sledovat také :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat