neděle 17. července 2016

KNIŽNÍ PŘÍRŮSTKY

Ahoj, vítám vás u nového článku, který je po trochu delší době, ale budu se snažit abych teď psala více článků. Musím využít toho, že jsou prázdniny a že mám čas.


Tento týden jsem si objednávala z Dobrovského pár knih, které mi včera přišly (ano v sobotu, je to divné, ale je to tak). Takže bych vám je ráda představila. Jedná se o knihy Barvy lásky, Hvězda, Girl online a Počkám na tebe. Všechno jsou to romantické knihy, což je něco pro mě. A už se na tyto krásné knížky moc těším.

A teď něco k samotným knihám a proč jsem si je objednala.

 BARVY LÁSKY - Obnažená

od Kathryn Taylor 





Anotace:  Je na něm závislá, na jeho kůži i vlasech. Ačkoliv si Grace moc dobře uvědomuje, jak nebezpečné její city k Jonathanu Huntingtonovi jsou - přesto každým dnem v jeho přítomnosti její láska roste. Opravdu je tak chladný, jak vypadá? Nebo ji Jonathan vnímá pouze jako svou poddajnou hračku? Když ho chce Grace přimět, aby přiznal barvu, vede to ke katastrofě.. v jeho přítomnosti její láska roste.

Mně se na této knížce hrozně líbí obálka, která je jednoduchá. Je na ní jedno pírko, je celá tmavá a i přesto knížka vypadá naprosto božsky. Jedná se o romantický příběh. Takže už se moc těším, až ji začnu číst.

 

HVĚZDA  

od Alex Flinn



Anotace: Někdy se blog stane tím jediným místem, kde se můžete bez obav svěřit se vším, co vás trápí. Tak to aspoň dělám já. Podle ostatních jsem prý skvělá, talentovaná, prostě okouzlující, ale já si tak rozhodně nepřipadám, spíš naopak...

Opět se mi na to této knížce líbí obálka, je taková studená a světle modrá barva na ní je úplně geniální. Také se mi moc líbí, že je tam vidět jenom půlka obličeje, což je hrozně zvláštní. Kniha mě zaujala svým námětem ,a že je to opět romantika.

 

GIRL ONLINE 

od ZUE SUGG






Anotace: Penny má tajemství. Pod přezdívkou Girl Online si začne psát blog o svém každodenním životě – o klucích a kamarádkách, o trablech ve škole i doma, ale také o záchvatech paniky a úzkosti, kterými v poslední době trpí.

Když ji na školním představení potká ten ,,největší trapas", který díky internetu uvidí ,,celý svět", a situace začne být na všech frontách na pováženou, rodiče ji vezmou na pár dnů do New Yorku. A tam Penny potká Noaha: úžasného charismatického muzikanta, kterému se prostě nedá odolat. A vůbec poprvé v životě se doopravdy zamiluje. A jak jinak (je přece blogerka!), o své pocity se upřímně podělí se všemi čtenářkami svého anonymního blogu.

Jenomže Noah má taky svoje tajemství. A kvůli němu její anonymita na webu jednoho dne praskne jako mýdlová bublina – a v ohrožení se neocitne jenom ona, ale i její vztahy k nejbližším přátelům

Opět se mi hrozně líbí obálka. Úplně z ní vyzařuje léto. Líbí se mi její modrá barva a všude kolem světýlka. Také mě zaujaly fotky, které jsou v každém rohu a samotný námět. Jde v něm o blogerku s romantickým námětem. Na čtení této knížku se moc těším.

 

POČKÁM NA TEBE

od J. Lynn







Anotace:  Na něco se vyplatí si počkat…

Devatenáctiletá Avery Morganstenová nastupuje na malou univerzitu v Západní Virginii, tisíce kilometrů od domova. Domnívá se, že vzdálenost jí pomůže uniknout před tím, co se jí stalo na halloweenském večírku před pěti lety, kdy se její život navždy změnil. Nyní jen musí chodit včas na vyučování, nosit na levém zápěstí náramek, nepřitahovat k sobě zbytečnou pozornost a možná si najít pár přátel, protože to by byla příjemná změna. Rozhodně ale nepotřebovala a neměla v úmyslu přitáhnout pozornost jediného kluka, jenž by mohl otřást nejistou budoucností, kterou si pro sebe naplánovala.

Opět se mi hrozně líbí obálka. Jedná se o romantiku a myslím, že se tato knížka hodí na letní večery. Těším se až ji budu číst.


Tady jsou ještě jednou všechny knihy.



Já mám z těchto knih obrovskou radost a moc se na ně těším.

Tak to by bylo pro dnešek všechno. Doufám, že se vám můj článek bude líbít a nějakou knihu si také přečtete. Budu ráda, když mi dáte také nějaké typy.
Užívejte léto a prázdniny. Ahoj! 

 




3 komentáře:

  1. Počkám na tebe jsem četla, moc se mi kniha líbila :) Já dnes dočetla Sedmilhářky od Liane Moriarty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Počkám na tebe mě hodně láká. :) Přeji pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
  3. Girl online jsem četla a je to skvělá knížka!
    MichaEla

    OdpovědětVymazat